Προλάβετε εντελώς δωρεάν το λατρεμένο πρώτο Mafia παιχνίδι!

Προσφορά για περιορισμένο χρόνο
01 Σεπτεμβρίου 2022 15:36
Προλάβετε εντελώς δωρεάν το λατρεμένο πρώτο Mafia παιχνίδι!

Με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων της σειράς Mafia, η 2K Games ανακοίνωσε πως θα προσφέρει εντελώς δωρεάν το πρώτο κεφάλαιο σε όλους τους PC gamers.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Mafia του 2002 θα γίνει διαθέσιμο χωρίς καμία χρέωση για πέντε ημέρες στο Steam. Εφόσον προλάβετε την προωθητική ενέργεια, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη. Η προσφορά θα ξεκινήσει σήμερα, Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου του 2022 στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το πρώτο Mafia αναπτύχθηκε από την Illusion Softworks και μεταφέρει τους παίκτες στην φανταστική πόλη Lost Heaven στη δεκαετία του 1930. Η ιστορία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση ενός ταξιτζή που έμπλεξε με τη μαφία, τον Tommy Angelo. Το παιχνίδι είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές, με τους παίκτες και τα μέσα να ξεχωρίζουν τη σύνθετη αφήγησή του και τον εντυπωσιακό ρεαλισμό που προσέφερε για τα δεδομένα της εποχής. Το βασικό gameplay του Mafia αποτελείται από οδήγηση, με βόλτες στην πόλη μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών, καθώς και καταδιώξεις και αγώνες. Το υπόλοιπο gameplay περιλαμβάνει εξερεύνηση και shooting από προοπτική τρίτου προσώπου, ενώ όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους με cutscenes.

To 2020 είχε κυκλοφορήσει και ένα ολοκληρωτικό remake για τον τίτλο, το Definitive Edition, το οποίο ξεχώρισε για τον τεχνικό του τομέα.

Αποκτήστε δωρεάν το πρώτο Mafia στο Steam πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, πρόσφατα ανακοινώθηκε και πως η σειρά θα συνεχιστεί με ένα τέταρτο κεφάλαιο. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.