Sons of the Forest: Καθυστερεί ξανά το φρικαλέο παιχνίδι επιβίωσης

Χάνει τελικά το 2022
01 Σεπτεμβρίου 2022 14:52
Sons of the Forest: Καθυστερεί ξανά το φρικαλέο παιχνίδι επιβίωσης

Το φθινόπωρο φαίνεται πως δε μπήκε με το δεξί για την ομάδα ανάπτυξης Endnight Games, η οποία ανακοίνωσε «μια τελευταία» καθυστέρηση για το άκρως αναμενόμενο Sons of the Forest.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το sequel του The Forest (που είχε καταφθάσει το 2018 μετά από τέσσερα χρόνια σε early access) ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το Μάιο του 2022. Ωστόσο, τον Μάρτιο η ομάδα πήρε την απόφαση να αναβάλει την κυκλοφορία για τον Οκτώβριο, έτσι ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όραμά της και "να εξελίξει τα survival παιχνίδια". Τελικά, το χρονοδιάγραμμα αυτό αποδείχθηκε πολύ φιλόδοξο και έτσι το παιχνίδι θα χάσει εντελώς τη φετινή χρονιά.

Έπειτα και από την τελευταία του καθυστέρηση, λοιπόν, το Sons of the Forest αναμένεται πλέον στις 23 Φεβρουαρίου του 2023, με τιμή που θα ανέρχεται στα $29.99. Η ομάδα επισήμανε πως χρειάζεται τον επιπλέον χρόνο για να βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εμπειρία.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Sons of the Forest είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες επερχόμενες horror κυκλοφορίες, αφού πρόκειται για ένα open-world survival horror simulator, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συλλογή πόρων, στο crafting και στους μηχανισμούς επιβίωσης.

Το concept; Σας έχουν στείλει να βρείτε έναν εξαφανισμένο δισεκατομμυριούχο σε ένα απομακρυσμένο νησί και κάπως έτσι καταλήγετε σε μια απομονωμένη κόλαση γεμάτη κανίβαλους. Για να μείνετε ζωντανοί θα πρέπει να κατασκευάσετε αντικείμενα, να χτίστε το δικό σας καταφύγιο και να αγωνιστείτε, μόνοι ή σε συνεργασία με φίλους.