Οπλιστείτε με υπομονή, αργεί αρκετά το James Bond παιχνίδι από το στούντιο του Hitman

Νέες πληροφορίες για τα πλάνα της IO Interactive
01 Σεπτεμβρίου 2022 14:38
Οπλιστείτε με υπομονή, αργεί αρκετά το James Bond παιχνίδι από το στούντιο του Hitman

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το Νοέμβριο του 2020, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης των Hitman τίτλων, η IO Interactive, είχε ανακοινώσει πως εργάζεται στο Project 007, ένα ολοκαίνουργιο James Bond παιχνίδι.

Μάλιστα, στα φώτα της δημοσιότητας είχε δοθεί και ένα σύντομο teaser βίντεο, με την ομάδα να επισημαίνει πως θα αφηγηθεί μια ολόφρεσκη Bond ιστορία, η οποία θα αποτελεί prequel του γνωστού μυστικού πράκτορα. Και αυτό διότι οι παίκτες ως James Bond θα πρέπει να αποκτήσουν την ιδιότητα του "00" που τους επιτρέπει φυσικά να σκοτώνουν.

Σε περίπτωση που ανυπομονούσατε για το εν λόγω παιχνίδι, καλό θα ήταν να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή, αφού νέα στοιχεία δείχνουν πως η κυκλοφορία του απέχει ακόμη αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, το στούντιο από τη Δανία αποκάλυψε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου και στο πλαίσιο αυτό προειδοποίησε τους επενδυτές πως το έσοδά της θα μειωθούν για τα επόμενα δύο χρόνια εξαιτίας της έλλειψης νέων κυκλοφοριών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η IO Interactive δε σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποιο νέο παιχνίδι πριν τις 31 Μαρτίου του 2025.

Επομένως ο James Bond τίτλος της ομάδας ίσως καταφθάσει την εορταστική περίοδο του 2025 ή ίσως το 2026 ή αργότερα. Ομοίως, και το φημολογούμενο Project Dragon, ένα ολοκαίνουργιο IP που ετοιμάζει το στούντιο σε συνεργασία με το Xbox, δεν αναμένεται ούτε αυτό να καταφθάσει πριν την προαναφερθέντα χρονική περίοδο. Μάλιστα, το εν λόγω project φημολογείται πως αναπτύσσεται από μια νέα εσωτερική ομάδα της IO στην Ισπανία, οπότε ίσως και το 2026 να μην είναι ρεαλιστική πρόβλεψη.

Φυσικά, μέχρι τότε η IO θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το HITMAN 3 με νέο περιεχόμενο και έτσι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μεταξύ άλλων το νέο Freelancer mode, το οποίο θα προσθέσει στην εμπειρία roguelike στοιχεία.