Το νέο patch του Horizon Forbidden West φέρνει πάνω από 50 βελτιώσεις

Και ένα νέο Face Paint για την Aloy
31 Αυγούστου 2022 23:31
Το νέο patch του Horizon Forbidden West φέρνει πάνω από 50 βελτιώσεις

Η Guerrilla Games δε σταματά τις προσπαθείς και έτσι, έχοντας πλέον διορθώσει τα προβλήματα του Performance mode, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της απεικόνισης με το patch του Ιουνίου και τη νέα προσθήκη του patch του Ιουλίου που έφερε την Variable Refresh Rate (VRR) τεχνολογία, έρχεται τώρα να στρώσει για τα καλά τον τεχνικό τομέα του τίτλου.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο μόλις κυκλοφόρησε μια ακόμη μεγάλη ενημέρωση για το παιχνίδι, η οποία δίνει λύσεις σε πάνω από 50 τεχνικής φύσεως θέματα. Αναλυτικότερα, το patch 1.18 διορθώνει θέματα που μπλόκαραν την πρόοδο στο παιχνίδι, ενώ εξαλείφει και μερικά bugs που οδηγούσαν σε crashes. Η αναλυτική λίστα περιλαμβάνει πολλαπλές διορθώσεις για main quests, side quests και λοιπές δραστηριότητες, αλλαγές στα όπλα, τα skills και το UI, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως η ποιότητα του Anti-Aliasing βελτιώθηκε στις PS4 εκδόσεις του τίτλου, καθώς και στο Resolution mode του PS5.

Τέλος, να σημειωθεί πως το patch 1.18 προσθέτει και ένα νέο Face Paint για την Aloy, το οποίο γιορτάζει το Pride και έτσι έχει τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την ΛΟΑΤ+ κοινότητα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες του patch 1.18, μέσα από το επίσημο subreddit του τίτλου, πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά Horizon που ετοιμάζει το Netflix πατώντας εδώ.