Το Xbox ετοιμάζει παρουσίαση για το Tokyo Game Show 2022

Σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα
31 Αυγούστου 2022 21:18
Το Xbox ετοιμάζει παρουσίαση για το Tokyo Game Show 2022

Με τη Gamescom 2022 να αποτελεί πλέον παρελθόν, το Xbox ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του την Ευρώπη και να ταξιδέψει στην Ιαπωνία, αφού ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει και στο Tokyo Game Show 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία θα δώσει ψηφιακά το παρών, με ένα σόου που θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα. Αναλυτικότερα, η παρουσίαση θα μεταδοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου και 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Το Xbox Stream για το Tokyo Game Show 2022 θα έχει ως στόχο να τιμήσει τους παίκτες και τους δημιουργούς της περιοχής και έτσι θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για το κοινό της Ιαπωνίας και της Ασίας. Η παρουσίαση, λοιπόν, θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για παιχνίδια των Xbox Game Studios που κυκλοφορούν ήδη, αλλά και νέες πληροφορίες για επερχόμενα projects συνεργατών.

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί πως οι παίκτες στη Δύση, καλό θα ήταν να κρατούν μικρό καλάθι. Το αντίστοιχο περσινό σόου είχε στην πλειοψηφία του ανακοινώσεις που αφορούν μόνο την Ιαπωνία, με λιγοστά νέα για τον υπόλοιπο πλανήτη.

Ωστόσο, είναι σίγουρα αξιοσημείωτο πως το Xbox συνεχίζει τις προσπάθειες στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Την προηγούμενη γενιά η πορεία του Xbox One στην Ιαπωνία ήταν τρομερά απογοητευτική, ωστόσο τα Xbox Series X|S τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, καταφέρνοντας ήδη να σημειώσουν διπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με τον προκάτοχό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλάνα του Xbox για το Tokyo Game Show 2022 μπορείτε να βρείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας πατώντας εδώ.