Η Konami ανακοίνωσε πως σύντομα θα αποκαλύψει τη συνέχεια μιας λατρεμένης σειράς της

Και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2022
31 Αυγούστου 2022 20:53
Η Konami ανακοίνωσε πως σύντομα θα αποκαλύψει τη συνέχεια μιας λατρεμένης σειράς της

Λάδι στη φωτιά της έντονης φημολογίας των τελευταίων μηνών έρχεται να ρίξει τώρα η ίδια η Konami, η οποία επιβεβαίωσε πως μέσα στον επόμενο μήνα σκοπεύει να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο, το οποίο θα ανήκει σε κάποια λατρεμένη σειράς της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία ανάρτησε την επίσημη ιστοσελίδα της σχετικά με τη συμμετοχή της στο Tokyo Game Show 2022. Στο πλαίσιο αυτό επιβεβαίωσε πως θα φέρει στο σόου τα Super Bomberman R 2, eBASEBALL Powerful Pro Baseball 2022, eFootball 2023 και διάφορα Yu-Gi-Oh. Ωστόσο, την προσοχή των fans τράβηξε η συμπερίληψη στη σχετική λίστα μιας καταχώρησης που αφορά ένα project που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Konami, το εν λόγω project θα είναι ένα νέο κεφάλαιο μιας σειράς που αγαπούν οι gamers σε όλο τον κόσμο, ωστόσο δε διευκρινίζεται τίποτα άλλο. Βέβαια, το έμπιστο gaming μέσο VGC ήρθε να συμπληρώσει πως μάλλον δεν πρόκειται για κάποια από τα φημολογούμενα Metal Gear ή Silent Hill παιχνίδια. Αυτό, βέβαια, αφήνει πολλά ενδεχόμενα ως πιθανά. Για παράδειγμα, ίσως δούμε κάποιο νέο Castlevania.

Όλες αυτές οι απορίες θα λυθούν στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού το σχετικό event της Konami αναμένεται να πραγματοποιηθεί τότε.

Επομένως, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την επίσημη ανακοίνωση του ιαπωνικού gaming κολοσσού, καθώς και για οτιδήποτε άλλο προκύψει στο μεσοδιάστημα.