O John Carpenter δεν τελείωσε ποτέ το Red Dead Redemption και αποκαλύπτει τον λόγο

Είναι δεινός gamer ο θρυλικός σκηνοθέτης αλλά το πόνημα της Rockstar Games δεν του έκατσε καλά
31 Αυγούστου 2022 08:39
O John Carpenter δεν τελείωσε ποτέ το Red Dead Redemption και αποκαλύπτει τον λόγο

Ο John Carpenter είναι ένας από τους πιο θρυλικούς σκηνοθέτες του Χόλιγουντ και ειδικά του είδους του τρόμου, καθώς είναι ο δημιουργός των Halloween και The Thing, μεταξύ πολλών άλλων. Είναι επίσης και ένας δεινός gamer στα 76 του χρόνια και συχνά στις συνεντεύξεις του μιλάει για το ποια παίζει, δείχνοντας πως έχει γούστο και στα βιντεοπαιχνίδια. 

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο The New Yorker, ο Carpenter δήλωσε πως παίζει το Fallout 76 αυτόν τον καιρό, ενώ εκθείασε ξανά το Horizon Forbidden West, παιχνίδι το οποίο είχε δηλώσει πως περίμενε καιρό. Κάποια στιγμή όμως ο δημοσιογράφος τον ρωτάει αν έχει παίξει ποτέ το Red Dead Redemption με τον Carpenter να αποκαλύπτει τον λόγο που το έπαιξε, αλλά τελικά το παράτησε. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος δεν το τερμάτισε ποτέ γιατί δεν μπορούσε να ανέβει στο άλογο και το παράτησε γιατί δεν ένιωθε προσιτό τον χειρισμό.

Είμαι αρκετά καλός gamer μετά από όλα αυτά τα χρόνια που παίζω, αλλά το συγκεκριμένο ήταν τραγικό. Ο χειρισμός δεν ήταν άμεσος, τουλάχιστον για μένα, αλλά βλέπω ότι όλοι οι άλλοι πέρασαν καλά. Ήταν ένα δημοφιλές παιχνίδι. είπε ο Carpenter. 

Για την ιστορία, ο Carpenter έχει εκθειάσει και το Halo Infinite κάνοντας διθυραμβικά σχόλια. Νιώσατε και εσείς όπως ο John Carpenter με το Red Dead Redemption; Έχει βάσει ο ισχυρισμός του; Πείτε μας στα σχόλια.