Η ομάδα ανάπτυξης του Saints Row παίρνει θέση για τα πολλά προβλήματα του τίτλου

Ετοιμάζει ένα σωρό από updates για να βελτιώσει την κατάσταση
27 Αυγούστου 2022 16:26
Η ομάδα ανάπτυξης του Saints Row παίρνει θέση για τα πολλά προβλήματα του τίτλου

Η Volition μίλησε επίσημα για το “buggy launch” του Saints Row και όπως επισημαίνει γνωρίζει τι συμβαίνει με το πόνημά της και δουλεύει εντατικά για να διορθώσει τα bugs και τα τεχνικά προβλήματά του. Ο τίτλος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είχε λάβει αρκετά μέτριες κριτικές και οι fans ήταν δυσαρεστημένοι με το launch του.

Το νέο κεφάλαιο της σειράς βρίσκεται διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες και όπως αναφέραμε και εμείς στο review μας, ο τίτλος πάσχει από υπερβολικά πολλά bugs και τεχνικά θέματα, τα οποία είχαν αποτέλεσμα να «ρίξουν» τη συνολική εμπειρία του τίτλου.

Οι επίσημες δηλώσεις της ομάδας:

Γειά σας Saints, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας για την κυκλοφορία του Saints Row. Διαβάζουμε τα σχόλιά σας και γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι παίκτες, καθώς και τις προτάσεις σας για μελλοντικό περιεχόμενο. Εργαζόμαστε σε πολλά updates για όλες τις πλατφόρμες.

Saints Row: Διασκέδαση με πολλά προβλήματα - Review

Εμείς στο review μάς μεταξύ άλλων είπαμε τα εξής:

"Τελικά καταφέρνει να δώσει κάτι καινούργιο το reboot του Saints Row; Κυριολεκτικά όχι. Κουβαλάει την ίδια συνταγή από εποχές PlayStation 3 και δεν την έχει εξελίξει σχεδόν καθόλου. Τα τεχνικά προβλήματα πάνε την εμπειρία δύο βήματα πίσω, μιας και συνάντησα αρκετά bugs και μετά το day one patch. Τα γραφικά και οι αποστολές του επίσης θα έπρεπε να είχαν δουλευτεί περισσότερο. Για εμένα, η ομάδα ανάπτυξης θα έπρεπε να δουλέψει τον τίτλο για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα και ίσως θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα κεφάλαια στο franchise. Αν είστε fans και θέλετε ένα ακόμα open world Saints Row με ό,τι συνεπάγεται αυτό, επενδύστε, στους υπόλοιπους θα έλεγα να περιμένουν κάποια πτώση τιμής ή μέχρι να βγουν αρκετά patches και να βελτιώσουν όλα τα τεχνικά θέματα."

Το Saints Row κυκλοφορεί από τις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες και αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store όσον αφορά το PC.