Wo Long: Fallen Dynasty - Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα από το "Niohborne" παιχνίδι της Team Ninja

Δείτε το gameplay trailer μέσα από τη Gamescom 2022
26 Αυγούστου 2022 18:57
Wo Long: Fallen Dynasty - Αυτά είναι τα πρώτα gameplay πλάνα από το "Niohborne" παιχνίδι της Team Ninja

Η Team Ninja δεν έλειψε από τη Gamescom 2022 και παρουσίασε ένα νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι της, με τίτλο Wo Long: Fallen Dynasty, το οποίο πολλοί αποκαλούν ως "Niohborne" παιχνίδι αφού μοιάζει να εμπνέεται έντονα από το Nioh και το Bloodborne της From Software.

Και όλα αυτά δεν είναι τυχαία καθώς στην παραγωγή συναντάμε τον Fumihiko Yasuda του Nioh, μαζί με τον Masaaki Yamagiwa του Bloodborne. Πρόκειται για τα πρώτα gameplay πλάνα που δίνονται στη δημοσιότητα, με το combat να φαντάζει ιδιαίτερα ομαλό και στιλάτο, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, ενώ μεγάλο ρόλο παίζουν τα summons και οι μαγικές ικανότητες του πρωταγωνιστή. 

Ο τίτλος θα εμφανιστεί και στο Tokyo Game Show 2022 και συγκεκριμένα στο booth της εκδότριας εταιρίας Tecmo Koei όπου θα είναι playable. 

Δείτε νέα screenshots του Wo Long: 

Wo-Long Screens

H σύνοψη του Wo Long: 

Το Wo Long: Fallen Dynasty ακολουθεί τη δραματική, γεμάτη δράση ιστορία, ενός στρατιώτη, που παλεύει για επιβίωση σε μια σκοτεινή φανταστική εκδοχή της Later Han Dynasty, όπου οι δαίμονες ταλανίζουν τα τρία βασίλεια.

Το Wo Long: Fallen Dynasty θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One και PC (από την πρώτη μέρα στο Game Pass), ενώ θα διατεθεί και στα PS4 και PS5.

Δείτε το πρώτο gameplay trailer παρακάτω.