Atomic Heart: Το σοβιετικό "Bioshock" δείχνει απίθανο στο νέο gameplay trailer

Θεότρελη, καταιγιστική και χωρίς ανάσα δράση σε μια σοβιετική πρώην ουτοπία!
25 Αυγούστου 2022 20:17
Atomic Heart: Το σοβιετικό "Bioshock" δείχνει απίθανο στο νέο gameplay trailer

H Mundfish κυκλοφόρησε το νεότερο trailer του πολυαναμενόμενου Atomic Heart, το οποίο έδωσε μια χορταστική ματιά από τους ξέφρενους ρυθμούς του gameplay του. 

Το "σοβιετικό Bioshock", λοιπόν, ξεδιπλώθηκε περαιτέρω όσον αφορά το σύστημα μάχης του, προσφέροντας σκηνές καταιγιστικής δράσης με τα ρομπότ και τα διάφορα όντα που θα αντιμετωπίσει ο παίκτης, καθώς και το οπλοστάσιο, αλλά και τις ικανότητες που θα έχει στη διάθεσή του.

Δε χρειάζεται να πούμε ότι θυμίζει τα γνωστά immersive sim παιχνίδια όπως το Bioshock και το πιο πρόσφατο "Prey", όπως θα δείτε στο παρακάτω 4 λεπτών gameplay trailer. 

Στο οπλοστάσιό σας εκτός από διάφορα όπλα που θα φτιάχνετε στην πορεία όπως κάβουρες, σφυριά, σπαθιά, αλλά και όπλα όπως Καλάζνικοφ (προφανώς γιατί έχουμε να κάνουμε με Σοβιετική Ένωση), τα οποία όμως δε θα μοιάζουν με "κοινά" όπλα, θα μπορείτε να εκτοξεύσετε πάγο, ηλεκτρισμό και να ελέγξετε το περιβάλλον σας με τηλεκίνηση. 

Το Atomic Heart παραμένει μια κυκλοφορία εντός του 2022. Βέβαια την τελευταία φορά που το είδαμε η ρωσική developer είχε κάνει tease πως θα κυκλοφορήσει εντός του διαστήματος Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου, οπότε μένει να μάθουμε περισσότερα. 

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Δείτε το combat trailer του Atomic Heart παρακάτω.