Fear Effect Reinvented: Δείτε το ολοκαίνουργιο teaser trailer

Μία ακόμη ματιά στον τίτλο
25 Αυγούστου 2022 14:15
Fear Effect Reinvented: Δείτε το ολοκαίνουργιο teaser trailer

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Square Enix είχε αποκαλύψει ότι θα είναι ο publisher στο Fear Effect Reinvented και τώρα, έχουμε ένα ολοκαίνουργιο teaser trailer. Το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Forever Entertainment και το νέο βίντεο μάς δίνει μια καλύτερη ματιά από το remake του κλασσικού τίτλου.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Μια ομάδα μισθοφόρων σε μια θανατηφόρα αποστολή! Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα! Το Fear Effect Reinvented είναι ένα action-advendure που παραμένει αληθινό στο αυθεντικό παιχνίδι και έρχεται ανανεωμένο με βελτιωμένα γραφικά και καλύτερο χειρισμό.

Η Wi-Ming Lam, η κόρη ενός αφεντικού του Triad του Χονγκ Κονγκ, έχει απαχθεί. Πάρτε τους ρόλους των Hana, Glas και Deke και προσπαθήστε να βρείτε το κορίτσι που χάθηκε.

Να περιμένετε μία πρωτότυπη ιστορία που χωρίζεται σε τρία διαφορετικά campaigns, με στοιχεία τρόμου και επιβίωσης, καθώς και ένα νέο σύστημα μάχης που βασίζεται στο cover.

Για την ιστορία, η Square Enix είχε ανακοινώσει από το 2017 το Fear Effect Reinvented και μάλιστα είχε δώσει ως παράθυρο κυκλοφορίας το 2018. Το Fear Effect κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation 1, το 2000 και γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία και είχε ξεχωρίσει για τα cel-shaded γραφικά του, αλλά και την ιστορία και το gameplay του.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αλλά το trailer λέει πιο σύντομα απ' ότι πιστεύετε. Παρακολουθήστε το νέο trailer του Fear Effect Reinvented μέσα από τον player που ακολουθεί.