Δείτε το story trailer από το “Deliver Us Mars”

Θα μπορείτε να το απολαύσετε τον Φεβρουάριο
25 Αυγούστου 2022 13:08
Δείτε το story trailer από το “Deliver Us Mars”

H Keoken Interactive έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το παιχνίδι της “Deliver Us Mars”, το οποίο μετά από μία μικρή καθυστέρηση, θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου. Το νέο βίντεο έχει διάρκεια περίπου δύο λεπτά και εστιάζει -όπως μαρτυράει και ο τίτλος του- στην ιστορία, αλλά και στην κεντρική χαρακτήρα που ονομάζεται Kathy.

Το Deliver Us Mars θέλει να σας προσφέρει μια ατμοσφαιρική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με μία καθηλωτική ιστορία μιας αστροναύτη. Έτσι, καλείστε να εξερευνήσετε νέα σύνορα σε μία αποστολή με σασπένς και υψηλά στοιχήματα για να ανακτήσετε τα πλοία της αποικίας Ark, που έκλεψε ο μυστηριώδης Outward.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά την αποστολή “Fortuna” και η εξαφάνιση της ανθρωπότητας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ. Μετά από ένα σήμα κινδύνου που προήλθε από τον Άρη, η πρωταγωνίστρια πρόκειται να ενωθεί με το Zephyr και το πλήρωμά του, καθώς θα ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη για να εξασφαλίσουν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Το Deliver Us Mars βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PlayStation 5 και θα κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το story trailer παρακάτω.