Κερδίστε την πανέμορφη κονσόλα του “Top Gun: Maverick” (ΦΩΤΟ) 

Για άλλη μια φορά από την Microsoft
24 Αυγούστου 2022 14:57
Κερδίστε την πανέμορφη κονσόλα του “Top Gun: Maverick” (ΦΩΤΟ) 

Η Microsoft επιστρέφει με έναν νέο διαγωνισμό που γίνεται στο επίσημο Twitter της και αυτή τη φορά σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ξανά, την εμβληματική Xbox Series S κονσόλα, στα χρώματα του Top Gun: Maverick.

Η ταινία έσπασε τα ταμεία φέτος, αφού κατάφερε έσοδα ύψους 1,4 δις στο box office. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρία προσφέρει ξανά το custom Xbox για τους fans και όχι μόνο! Ωστόσο, αυτή τη φορά, εκτός από την κονσόλα και το χειριστήριο, η Microsoft θα δώσει στον τυχερό, 3 μήνες συνδρομή στο Xbox Game Pass, καθώς και τα εμβληματικά γυαλιά του Maverick.

Δείτε την εικόνα παρακάτω και δηλώστε συμμετοχή:

Η κονσόλα διαθέτει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, αφού βλέπουμε το κράνος του Maverick να πιάνει σχεδόν όλη την κονσόλα και όλο αυτό έρχεται και δένει με έναν κόκκινο, γκρι και μαύρο χρωματισμό και διάφορα σχέδια σε όλο το περίβλημα του μηχανήματος. Επίσης, ιδιαίτερο είναι και το χειριστήριο που συνοδεύει το Xbox Series S, μιας και εκτός από το λογότυπο του Maverick μοιάζει με έναν πίνακα ελέγχου μαχητικού αεροσκάφους.

H σύνοψη του Top Gun: Maverick:

Μετά από περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους κορυφαίους αεροπόρους του Πολεμικού Ναυτικού, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί που ανήκει, πιέζοντας τα όριά του ως θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγοντας την προαγωγή, κάτι που θα τον γείωνε.

Όταν βρίσκει τον εαυτό του να εκπαιδεύει ένα απόσπασμα αποφοίτων Top Gun για μια εξειδικευμένη αποστολή που δεν έχει δει ποτέ κανένας ζωντανός πιλότος, ο Maverick συναντά τον υπολοχαγό Bradley Bradshaw (Miles Teller), με το διακριτικό κλήσης: «Rooster», που είναι ο γιος του αείμνηστου φίλου του Maverick, αξιωματικός αναχαίτισης ραντάρ, υπολοχαγός Nick Bradshaw, γνωστός και ως «Goose». Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον και τα φαντάσματα του παρελθόντος του, ο Maverick παρασύρεται σε μια αντιπαράθεση με τους δικούς του βαθύτερους φόβους, με αποκορύφωμα μια αποστολή που απαιτεί την απόλυτη θυσία από εκείνους που θα επιλεγούν να το πετάξουν.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.