Το Lightfall είναι το νέο μεγάλο expansion του Destiny 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα γίνει διαθέσιμο τον Φεβρουάριο
24 Αυγούστου 2022 11:26
Το Lightfall είναι το νέο μεγάλο expansion του Destiny 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Bungie αποκάλυψε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο expansion του Destiny 2, το οποίο ακούει στο όνομα “Lightfall” και θα διατεθεί μέσα στον Φεβρουάριο.

Το Destiny 2: Lightfall θα είναι η αρχή του τέλους όπως λέει η εταιρία και πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του franchise που θα εμπλουτίσει το gameplay και θα φέρει ένα νέο subclass που ονομάζεται “Stand”. Το νέο expansion επικεντρώνεται στο traversal, μιας και οι παίκτες θα περιπλανηθούν στο νέο χάρτη που ονομάζεται Neo Luna.

Το saga της ιστορίας του Light και Darkness συνεχίζεται εδώ πέρα και η Bungie επιβεβαίωσε ότι δε θα «αφαιρέσει» τα προηγούμενα expansion, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να βιώσουν ολόκληρη την ιστορία.

Το Guardian Ranks είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο Destiny 2 με σκοπό να εισαγάγει νέους παίκτες σε κάθε στοιχείο του παιχνιδιού. Αυτό θα χωρίζεται σε 11 διαθέσιμες τάξεις και θα οδηγούν τους παίκτες σε πολλές δραστηριότητες του χάρτη, όπως είναι τα raid.

Για να γιορτάσει το νέο expansion, το στούντιο διαθέτει δωρεάν όλες τις επεκτάσεις του Destiny 2 για μία εβδομάδα. Δείτε το νέο trailer του Lightfall παρακάτω.

Το Destiny 2: Lightfall θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.