Το New Tales from the Borderlands έχει trailer και τρεις νέους χαρακτήρες

Καθώς και ημερομηνία κυκλοφορίας
24 Αυγούστου 2022 00:04
Το New Tales from the Borderlands έχει trailer και τρεις νέους χαρακτήρες

Το Gearbox Software έχει μια νέα επεισοδιακή αφηγηματική περιπέτεια Borderlands που έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο και είναι συνέχεια του παιχνιδιού που είδαμε πριν μερικά χρόνια από την Telltale Games. Ο λόγος γίνεται για το New Tales from the Borderlands, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο τον Οκτώβριο.

Το νέο παιχνίδι δε θα εστιάζει στους Rhys και Fiona, αλλά αντ’ αυτού σε τρείς νέους χαρακτήρες που θέλουν να σώσουν τον κόσμο όπως λέει η Gearbox. Οι χαρακτήρες αυτοί ονομάζονται Anu, Octavio και Fran και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ως απλοί «καταπιεσμένοι και ατρόμητοι πολίτες» προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο και την πατρίδα τους από την εταιρία Tediore.

H εταιρία επιβεβαίωσε πως οι παίκτες θα βιώσουν μια ολοκαίνουργια περιπέτεια, με νέους χαρακτήρες που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, καθώς και νέες ιστορίες.

Το New Tales from the Borderlands θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X|S. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.