Dead Island 2: Συστήνεται ξανά με gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Είστε για χαλαρό σφάξιμο zombies στο Λος Άντζελες;
23 Αυγούστου 2022 22:51
Dead Island 2: Συστήνεται ξανά με gameplay trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Αν και είχε διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες, η Deep Silver σύστησε εκ νέου το Dead Island 2 στο κοινό της Gamescom 2022 μέσα από ένα χαοτικό cinematic trailer, που έδωσε μια ό,τι πρέπει γεύση από το ύφος του. 

Στο sequel του open-world slasher τίτλου δια χειρός Dambuster, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες και ο ένας εξ αυτών εμφανίζεται στο cinematic trailer να πετσοκόβει χαλαρός ορδές από ζόμπι. Ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, από το Beverly Hills ως τις ακτές της. 

Δείτε το πρώτο trailer του Dead Island 2: 

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Dead Island 2 είχε ανακοινωθεί το 2014 και έκτοτε είχε περάσει από χίλια κύματα με απανωτές καθυστερήσεις και αλλαγές developers. Αρχικά αναπτυσσόταν από την Yager του Spec Ops: The Line, έπειτα το ανέλαβε η Sumo Digital, ενώ η Dambuster πήρε μετά τη σκυτάλη το 2019 για να το ολοκληρώσει στην τρέχουσα μορφή που το είδαμε. 

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το gameplay premiere trailer του Dead Island 2, το οποίο δίνει μια άκρως χορταστική γεύση από το ακραία βίαιο, απολαυστικό και τέρμα melee combat του.

Tο Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC (Epic Games Store) στις 3 Φεβρουαρίου του 2023