Το νέο trailer του Gotham Knights έχει Harley Quinn και Dr Freeze

Ενώ η κυκλοφορία του μετατοπίζεται μερικές μέρες νωρίτερα
23 Αυγούστου 2022 22:45
Το νέο trailer του Gotham Knights έχει Harley Quinn και Dr Freeze

Έπειτα από μεγάλη αναμονή και απανωτές καθυστερήσεις φαίνεται πως το Gotham Knights είναι πλέον έτοιμο να βγει στην αγορά. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκε στο show της Gamescom πως θα έρθει και τέσσερις μέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη κυκλοφορία που ήταν μέχρι πρότινος η 25η Οκτωβρίου.

Στο νέο αυτό, χορταστικό, trailer έχουμε παρέλαση από γνωστούς ήρωες και εχθρούς της Gotham City και την υπόσχεση για μια επική ιστορία.

Σύμφωνα με τον creative director, Patrick Redding, το παιχνίδι δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να ξεκινήσετε με “αδύναμους” παίκτες, όπως ένα παραδοσιακό RPG. Και αυτό γιατί ο κάθε χαρακτήρας έχει ουσιαστική εμπειρία πάνω στις μάχες και αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να εξοντώσει καθένα κακοποιό που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Το Gotham Knights αναπτύσσεται από τη Warner Bros Games Montréal, η οποία στο παρελθόν μάς είχε χαρίσει το Batman: Arkham Origins. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Batman, στο οποίο αυτή τη φορά δεν αναλαμβάνουμε τον έλεγχο του Bruce Wayne, αλλά των συμμάχων του Nightwing, Batgirl, Robin και Red Hood. Μάλιστα, ο τίτλος έχει αναπτυχθεί με το co-op κατά νου και θα σας επιτρέπει να καθαρίσετε με παρέα την Gotham City.

Το Gotham Knights αναμένεται πλέον στις 21 Οκτωβρίου για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS5 και Xbox Series X|S.