Hogwarts Legacy: Δείχνει ξανά ονειρικό στο νέο του trailer για τους Harry Potter fans

Δείτε το νέο trailer απευθείας από την Gamescom 2022
23 Αυγούστου 2022 21:27
Hogwarts Legacy: Δείχνει ξανά ονειρικό στο νέο του trailer για τους Harry Potter fans

Με ένα νέο ατμοσφαιρικό trailer, συνοδεύτηκε η ανακοίνωση της έναρξης των pre-orders για το πολυαναμένομενο Hogwarts Legacy, το οποίο παρουσιάστηκε στο Opening Night Live! σόου της Gamescom 2022

Το παιχνίδι της Avalanche συνεχίζει να φαίνεται πολλά υποσχόμενο, έχοντας, νομίζω, πιάσει εύστοχα τον παλμό του σύμπαντος του Harry Potter. Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι δυστυχώς έχει λάβει μια μικρή καθυστέρηση και δεν θα προλάβει το 2022, όπως αρχικά αναμενόταν.

Λίγα λόγια για το Hogwarts Legacy: 

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις. 

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC, ενώ αργότερα θα έρθει και στο Nintendo Switch. 

Απολαύστε παρακάτω το νέο trailer: