Το νέο gameplay βίντεο του The Callisto Protocol είναι ο ορισμός του space horror!

Απευθείας από το Opening Night Live
23 Αυγούστου 2022 21:26
Το νέο gameplay βίντεο του The Callisto Protocol είναι ο ορισμός του space horror!

Κατά τη διάρκεια του Opening Night Live με τον Geoff Keighley δόθηκαν στη δημοσιότητα τα νέα gameplay πλάνα από το The Callisto Protocol, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Τα πλάνα που παρουσιάστηκαν απευθείας από την Κολωνία μάς έδωσαν μια καλύτερη ματιά στον τίτλο, με μπόλικη δράση, ένταση και φυσικά gameplay! Όπως λέει η ομάδα ανάπτυξης Striking Distance Studios, το εν λόγω βίντεο είναι «τραβηγμένο» απευθείας από next-gen hardware.

Για την ιστορία, μετά την αποχώρησή του από την Activision, ο CEO και ιδρυτής της Striking Distance Studios, έψαχνε να βρει το επόμενο βήμα της καριέρας του και αυτό, όπως είπε, τον οδήγησε στο να φτιάξει το The Callisto Protocol.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, το The Callisto Protocol είναι ένας story-driven survival horror τίτλος, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία, στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία, στο έτος 2320. Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob, έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Το The Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One και PC. Παρακολουθήστε τα νέα gameplay πλάνα του παιχνιδιού παρακάτω.