Η Sony ανακοίνωσε το “Pro” χειριστήριο του PlayStation 5!

Γνωρίστε το DualSense Edge
23 Αυγούστου 2022 21:14
Η Sony ανακοίνωσε το “Pro” χειριστήριο του PlayStation 5!

Το Opening Night Live με τον Geoff Keighley μόλις ξεκίνησε και η Sony είχε μία μεγάλη ανακοίνωση, αφού παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο χειριστήριο για το PlayStation 5. Ναι, καλά διαβάσατε.

Η ιαπωνική εταιρία ονομάζει το νέο χειριστήριο “DualSense Edge Wireless Controller” και πρόκειται ουσιαστικά ένα “Pro” controller για τους fans του PS5, το οποίο έχει καλύτερο performance, αλλά θα μπορείτε επίσης να τον προσαρμόσετε ανάλογα τα γούστα σας.

Η Sony μόλις έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το controller και λέει ότι εκτός το customization στα πλήκτρα, το χειριστήριο θα έχει “back buttons”, τα οποία θα μπορείτε να φέρετε στα μέτρα σας, τα “stick caps” θα μπορούν να αλλαχτούν, θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε προφίλ μέσα από τα settings και να τα αλλάζετε “on the fly”.

Μάλιστα, το κουμπί “FN” σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε εύκολα τις ρυθμίσεις σας ενώ παραμένετε εστιασμένοι στη δράση εντός του παιχνιδιού. Επίσης θα μπορείτε να εναλλάσσετε γρήγορα τα προκαθορισμένα προφίλ και να προσαρμόστε την ένταση του παιχνιδιού και την ισορροπία συνομιλίας όταν είστε σε party.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Sony παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Τέλος, μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το DualSense Edge.