PSVR 2: Επιβεβαιώθηκε από τη Sony το παράθυρο κυκλοφορίας

Λίγο πιο κοντά στο να μάθουμε και ακριβώς το πότε θα έρθει το VR headset του PS5
23 Αυγούστου 2022 12:53
PSVR 2: Επιβεβαιώθηκε από τη Sony το παράθυρο κυκλοφορίας

Η Sony προετοιμάζει με σταθερά βήματα την έλευση του PlayStation VR 2, του νέου VR headset της για το PS5 και πλέον ανακοίνωσε το παράθυρο κυκλοφορίας του. 

Σύμφωνα με διάφορες σελίδες του PlayStation στα social media ανά τον κόσμο, το PSVR 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, καταρρίπτοντας έτσι τις όποιες ελπίδες υπήρχαν να διατεθεί στα καταστήματα μέχρι την φετινή εορταστική περίοδο. 

Δείτε το σχετικό post της Sony:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PlayStation (@playstation)

Για την ιστορία, η Sony είχε ανακοινώσει στις αρχές του έτους τις επίσημες τεχνικές προδιαγραφές του PlayStation VR 2, όπως ότι θα προσφέρει 4K HDR απεικόνιση με OLED οθόνες και μεγαλύτερες γωνίες θέασης, αφού το FOV θα φτάνει τις 110 μοίρες. Ακόμα, η Sony είχε αποκαλύψει και το πρώτο VR παιχνίδι του νέου headset, το Horizon Call of the Mountain που αναπτύσσεται από την Guerrilla, σε συνεργασία με την Firesprite που εξαγοράστηκε πρόσφατα από το PlayStation. Παράλληλα, στο State of Play του Ιουνίου μάθαμε πως στο headset θα έρθει και το Resident Evil Village, μαζί με το The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution, το No Man’s Sky και άλλα παιχνίδια. 

Πρόσφατα η Sony έδωσε νέες λεπτομέρειες για τις δυνατότητες του PSVR 2, όπως το See Through View και η προσαρμογή του χώρου παιχνιδιού. Αναλυτικότερα αλλά και όλα όσα χρειάζεστε να μάθετε για τα specs του θα βρείτε πατώντας εδώ