H Ubisoft απαντά στις φήμες ότι ετοιμάζει παιχνίδι με τον Blade της Marvel

Τα social media βούιζαν για ένα ακόμη υπό ανάπτυξη Marvel παιχνίδι
22 Αυγούστου 2022 23:37
H Ubisoft απαντά στις φήμες ότι ετοιμάζει παιχνίδι με τον Blade της Marvel

Τα social media βούιζαν τις τελευταίες μέρες για ένα ακόμη υπό ανάπτυξη Marvel παιχνίδι, την ώρα που υπάρχει έντονη φημολογία πως η ΕΑ ετοιμάζει ξεχωριστούς τίτλους για τους Black Panther και Iron Man. 

Οι φήμες αφορούσαν ένα παιχνίδι δια χειρός Ubisoft για τον Blade, τον βαμπιροκυνηγό της Marvel, οι οποίες βασίστηκαν σε φωτογραφίες που έδειχναν ηθοποιούς να φοράνε motion capture στολές με το λογότυπο της Ubisoft, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι ψήνεται. 

Μόνο που οι φωτογραφίες αυτές είχαν τραβηχτεί τον περασμένο Ιούλιο και χάρη στον γνωστό Ubisoft leaker, JorRaptor έκαναν ξανά τον γύρο των social media καθώς αφιέρωσε ένα βίντεο στο YouTube κανάλι του. Σε μια από τις φωτογραφίες αυτές απεικονίζεται μια κλακέτα με το όνομα του Bassam Tariq, σκηνοθέτη της επερχόμενης Blade ταινίας της Marvel Studios. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για αυτές τις περιπτώσεις, όμως, η Ubisoft απάντησε δημόσια και με επίσημο tweet. Σε αυτό κατέρριψε τις φήμες ότι αναπτύσσει παιχνίδι "Blade" λέγοντας: 

Συγγνώμη που καταρρίπτουμε τις φήμες αλλά δεν φτιάχνουμε κάποιο Blade παιχνίδι. Ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζουν οι φίλοι μας στη Marvel Studios για την ταινία του χρόνου!

Την ίδια ώρα η Ubisoft συνεργάζεται στενά με την Disney για το πολυαναμενόμενο Avatar: Frontiers of Pandora αλλά και το open-world story-driven Star Wars παιχνίδι που αναπτύσσει η Massive Entertainment, δημιουργός του The Division 2. 

Ο Blade θα εμφανιστεί πάντως μέσω videogame στο Midnight Suns που αναπτύσσει η Firaxis και πλέον αναμένεται εντός του 2023. 

Όσο για το κινηματογραφικό reboot του για το MCU εκεί τον ομώνυμο ρόλο ενσαρκώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali. Τον περασμένο μήνα επιβεβαιώθηκε πως το νέο "Blade" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου του 2023 ως μέρος του Phase 5 του MCU. 

Tags: