ΦΗΜΗ: Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε

Σύμφωνα με γνωστό insider
22 Αυγούστου 2022 13:39
ΦΗΜΗ: Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε

Ο διάσημος insider της βιομηχανίας του gaming, Jeff Grubb, ο οποίος εργάζεται στο Giant Bomb προέβη σε μερικές δηλώσεις πριν από μερικές ημέρες και μεταξύ άλλων είπε πότε θα κυκλοφορήσει το Star Wars Jedi: Survivor.

Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε τον τίτλο κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration 2022 και σε αυτό το παιχνίδι θα δούμε τις νέες περιπέτειες του Cal Kestis, τον οποίο υποδύεται ο Cameron Monaghan. Η EA δεν έχει δώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του Jeff Grubb, το παιχνίδι ακούγεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου 2023.

Πρόσφατα σάς είχαμε ενημερώσει ξανά για ένα λάθος που είχε γίνει με μία καταχώρηση του Jedi Survivor στο PlayStation Network.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. To Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μάλιστα, το Jedi: Survivor υπόσχεται πως θα επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περεταίρω τη σύνδεσή του με το Force.

Καλύτερα όμως να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς η EA δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με το παιχνίδι. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.