Ο ηθοποιός του “John Marston” δεν έχει παίξει ποτέ το Red Dead Redemption και θα το κάνει σε live stream

Ήρθε η ώρα όπως λέει
21 Αυγούστου 2022 16:37
Ο ηθοποιός του “John Marston” δεν έχει παίξει ποτέ το Red Dead Redemption και θα το κάνει σε live stream

Το Red Dead Redemption γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε από την Rockstar Games το 2010, με παίκτες και κριτικούς του χώρου να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον «καουμπόικο» open world τίτλο. Ο Rob Wiethoff υποδύεται τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, τον John Marston και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ήρθε η στιγμή να παίξει το παιχνίδι μέσο live stream.

Ο Wiethoff μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο TikTok εκμυστηρεύτηκε ότι δεν έχει παίξει το Red Dead Redemption ποτέ, διότι δεν είναι ιδιαίτερα καλός στα βιντεοπαιχνίδια, ενώ παράλληλα δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο είπε πως πλέον ήρθε η ώρα να απολαύσει τον τίτλο της Rockstar Games μαζί με τον Dan Allen από το Dan Allen Gaming.

Η ερμηνεία του Rob Weithoff ως John Marston έχει μείνει στην ιστορία από τότε και θεωρείται από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες όλων των εποχών για αρκετό κόσμo. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα όσα δήλωσε στο TikTok:

@rob_wiethoff Click the link in my bio for a direct route to party with us! #danallengaming #reddeadredemption #playthrough #johnmarston #welcometothecoop ♬ original sound - rob_wiethoff

Εκτός από το πρώτο RDR, ο Rob Weithoff υποδύθηκε ξανά τον John στο Red Dead Redemption 2, ενώ είχε και μικρότερους ρόλους όπως το Double Tap και πιο παλιά στο 16 Blocks με τον Bruce Willis.

To live stream με τον Rob Weithoff και το Red Dead Redemption θα ξεκινήσει σήμερα στις 17:00 ώρα Ελλάδος.