Streamer εξόντωσε τη Malenia στο Elden Ring ενώ έπαιζε με το ένα χέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολο!
20 Αυγούστου 2022 16:03
Streamer εξόντωσε τη Malenia στο Elden Ring ενώ έπαιζε με το ένα χέρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία streamer κατάφερε πραγματικά το ακατόρθωτο θα έλεγε κανείς, αφού σκότωσε ένα από τα πιο δύσκολα boss στο Elden Ring παίζοντας με το ένα χέρι. Συγκεκριμένα η “MissMikkaa” ξεκίνησε ένα challenge πρόσφατα και θέλει να ολοκληρώσει το παιχνίδι της FromSoftware μόνο με το ένα χέρι.

Για να κάνει τη μάχη με τη Malenia ακόμη πιο δύσκολη, είπε εκτός από το να κρατάει το χειριστήριο με το ένα χέρι, να το πάει σε “άλλο level” και να μην ανεβάσει το χαρακτήρα της επίπεδο. Ναι, καλά διαβάσατε. Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, η “MissMikkaa” σκοτώνει ένα από τα πιο δύσκολα αφεντικά του τίτλου, παίζοντας μόνο με το ένα χέρι, ενώ παράλληλα είναι level 1 και με ελάχιστο εξοπλισμό.

Δείτε το βίντεο:

Έχουμε δει κατά καιρούς διάφορα κατορθώματα που κάνουν οι παίκτες στο Elden Ring, όπως πρόσφατα είδαμε έναν παίκτη να το ολοκληρώνει χωρίς να δεχθεί hit, ενώ ένας άλλος είδε τους τίτλους τέλους με ένα…αρμόνιο.

Elden Ring: Η φόρα του δεν σταματάει και σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Το Elden Ring τα πηγαίνει εξαιρετικά και σε πωλήσεις. Για να έχετε μια ιδέα του πόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία είναι το Elden Ring σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ολόκληρη η σειρά των Dark Souls έχει συγκεντρώσει περί τα 27 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ το Sekiro: Shadows Die Twice είχε πουλήσει περίπου τα 5 εκατ. αντίτυπα μέχρι τον Ιούλιο του 2020.

Άλλωστε το Elden Ring βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων gamers για το πρώτο μισό του 2022, ενώ και στις ΗΠΑ βρέθηκε στην πρώτη θέση των gaming πωλήσεων, χωρίς να χάσει τα σκήπτρα του.

Tags: