Το Cult of the Lamb σαρώνει και έφτασε ένα μεγάλο ορόσημο πωλήσεων

Όπως ανακοίνωσε η Devolver Digital
19 Αυγούστου 2022 22:47
Το Cult of the Lamb σαρώνει και έφτασε ένα μεγάλο ορόσημο πωλήσεων

Οι gamers φαίνεται πως αγάπησαν το σατανικό και συγχρόνως χαριτωμένο Cult of the Lamb, το οποίο πέτυχε κιόλας ένα εντυπωσιακό ορόσημο πωλήσεων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Devolver Digital, ο indie τίτλος έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Το αξιοσημείωτο είναι πως το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και μόλις μία εβδομάδα, κάτι που κάνει το ορόσημο ακόμη πιο εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα νούμερο που πολλά παιχνίδια δεν καταφέρνουν ποτέ να φτάσουν.

Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης Massive Monster ευχαρίστησε τους παίκτες που τίμησαν την δημιουργία της. Αναλυτικότερα, μέσα από μια σχετική δημοσίευση τόνισε:

Ειλικρινά, ακόμη επεξεργαζόμαστε όλα όσα συνέβησαν. Όλα ξεκίνησαν ως μικρές ιδέες: θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο είδη που αγαπάμε; Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι τρομακτικά σκοτεινό, αλλά ταυτόχρονα και χαριτωμένο; Ως μια μικρή ομάδα που δουλεύει πάνω σε αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετά χρόνια, μας κάνει τρομερά χαρούμενους το γεγονός ότι σας άρεσε.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το concept, το Cult of the Lamb είναι ένα rogue-like παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει και στοιχεία από άλλα genres, αφού οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν και να μεγαλώσουν την δική τους αίρεση. Όσον αφορά το πρώτο κομμάτι της εμπειρίας, ξεκινούν ‘crusades’ έναντι σε αντίπαλες αρέσεις ή άπιστους για να συλλέξουν πόρους, perks και όπλα. Από την άλλη, η δεύτερη πτυχή της εμπειρίας έχει να κάνει με τη διαχείριση του χωριού της αίρεσης.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απ' όλα αυτά μέσα από τον player που ακολουθεί.

Τέλος, να σημειωθεί πως το Cult of the Lamb κυκλοφορεί από τις 11 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Nintendo Switch.