Και επίσημα το A Plague Tale: Requiem δε θα χάσει το 2022

Κλείδωσε η ημερομηνία αφού το παιχνίδι έγινε «χρυσό»
19 Αυγούστου 2022 21:55
Και επίσημα το A Plague Tale: Requiem δε θα χάσει το 2022

Αν μετά από όλες τις καθυστερήσεις των τελευταίων ημερών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το άκρως αναμενόμενο Hogwarts Legacy, είχατε αμφιβολίες για το αν το A Plague Tale: Requiem θα καταφθάσει τελικά το 2022, τώρα μπορείτε να τις αποβάλετε, αφού η ημερομηνία κυκλοφορίας και επίσημα κλείδωσε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ομάδα ανάπτυξης Asobo ανακοίνωσε πως το παιχνίδι έγινε χρυσό, υπενθυμίζοντας στους ενδιαφερόμενους πως μπορούν ήδη να προβούν σε προ-παραγγελία στην πλατφόρμα της αρεσκείας τους.

Για την ιστορία, ο όρος ‘χρυσό’ ή ‘gold’ χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη gaming βιομηχανία και πρακτικά σημαίνει πως η δημιουργία της αρχικής έκδοσης ενός project έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής των retail αντιτύπων. Φυσικά, η ομάδα ανάπτυξης δε σταματά να ασχολείται με το παιχνίδι και οι αλλαγές που θα κάνει μέχρι την κυκλοφορία του, ενσωματώνονται στο Day One patch.

Η σχετική δημοσίευση που έγινε στα social media ακολουθεί παρακάτω.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο A Plague Tale: Requiem οι Amicia και Hugo ταξιδεύουν πλέον νότια για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε μια προσπάθεια να ελέγξει ο Hugo την κατάρα του. Ωστόσο, οι δυνάμεις του ξυπνούν και πάλι φέρνοντας θάνατο και καταστροφή υπό τη μορφή των αιμοδιψών αρουραίων. Το κλειδί στην υπόθεση θα είναι να φτάσουν σε ένα νησί που έχει προφητευθεί ότι θα τον σώσει.

Το "Requiem" του "A Plague Tale" franchise θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα φτάσει και μία Cloud version στο Nintendo Switch. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως ο τίτλος θα βρίσκεται από την πρώτη ημέρα διαθέσιμος και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass (PC, Xbox, Cloud).

Περισσότερα σχετικά με το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε μέσα από το επίσημο gameplay overview βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Βρείτε το πατώντας εδώ.