Sonic Frontiers: Αυτή είναι μάλλον η ημερομηνία του

Διέρρευσε πριν την ώρα της
19 Αυγούστου 2022 19:58
Sonic Frontiers: Αυτή είναι μάλλον η ημερομηνία του

Όπως ανακάλυψε ένας παρατηρητικός χρήστης του Reddit, ένα e-shop από την Ταιβάν ανάρτησε πριν την ώρα του ένα εικαστικό για το επερχόμενο Sonic Frontiers, αποκαλύπτοντας έτσι την ημερομηνία κυκλοφορίας του και διάφορες ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες για το παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η ειδική προωθητική εικόνα του καταστήματος τονίζει πως το Sonic Frontiers θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Μάλιστα αποκαλύπτει πως η SEGA έχει ήδη στα σχέδιά της να επεκτείνει την εμπειρία με DLCs, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται πότε ακριβώς θα καταφθάσουν αυτά ή τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν. Επιπροσθέτως, το εικαστικό δείχνει πως πέρα από τον Sonic, στο παιχνίδι θα δούμε και άλλους λατρεμένους χαρακτήρες του franchise, όπως οι Tails, Knuckles και Amy.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η αρκετά διαφορετική open-world περιπέτεια του Sonic αναμένεται να παρουσιαστεί στη gamescom 2022, οπότε ορισμένα από τα στοιχεία που ήρθαν τώρα εκ παραδρομής στα φώτα της δημοσιότητας, μάλλον θα αποκαλυφθούν στο πλαίσιο του ειδικού σόου του Geoff Keighley.

Η εν λόγω εικόνα ακολουθεί παρακάτω.

Για την ώρα, το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα όσον αφορά την ημερομηνία, είναι πως το Sonic Frontiers θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC.

Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε πως η SEGA είχε δηλώσει πως θέλει το παιχνίδι να θριαμβεύσει στα reviews, συγκεντρώνοντας υψηλές βαθμολογίες, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού είδαμε αρκετά gameplay πλάνα, με ειδικά βίντεο που παρουσίαζαν για παράδειγμα την εξερεύνηση και το combat στο open-world.