The Last of Us Part Ι: Το νέο επίσημο συγκριτικό βίντεο δείχνει το άλμα από το PS4

Άλλη μια ματιά στο remake του λατρεμένου τίτλου
19 Αυγούστου 2022 19:31
The Last of Us Part Ι: Το νέο επίσημο συγκριτικό βίντεο δείχνει το άλμα από το PS4

Έχουν απομείνει μόλις μερικές εβδομάδες για την κυκλοφορία του The Last of Us Part Ι και έτσι η Naughty Dog και το PlayStation συνεχίζουν δυναμικά την προώθηση του remake, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα συγκριτικό, το οποίο παρουσιάζει πόσο εξελιγμένος και αναβαθμισμένος είναι ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού στο PS5 σε σύγκριση με την έκδοση του PS4, η οποία ήταν ένα πιο απλό remaster που βασιζόταν στον αρχικό κώδικα του PS3. Αναλυτικότερα, το προωθητικό βίντεο εστιάζει στην περιοχή της Βοστόνης και μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως το The Last of Us Part Ι έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5. Για να δείτε το συγκριτικό χαρακτήρων που είχε δημοσιευτεί παλιότερα μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ ένα ακόμη πρόσφατο συγκριτικό βίντεο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Το The Last of Us Part I αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 αποκλειστικά για το PlayStation 5. Συγχρόνως, το παιχνίδι αναπτύσσεται και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με την ημερομηνία κυκλοφορίας της PC έκδοσης να παραμένει ακόμη άγνωστη, πέρα από μια γενική δήλωση πως θα καταφθάσει «πολύ σύντομα».

Να σημειωθεί πως το remake, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά την συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία, θα έρθει για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.