Δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το Saints Row

Αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος
19 Αυγούστου 2022 18:54
Δείτε αν ο υπολογιστής σας μπορεί να τρέξει το Saints Row

Απέμειναν μόλις μερικές ημέρες για την κυκλοφορία του άκρως αναμενομένου νέου κεφαλαίου της σειράς Saints Row και έτσι η ομάδα ανάπτυξης έρχεται να αποκαλύψει τώρα ένα από τα τελευταία κομμάτια του πάζλ, το οποίο ειδικότερα αφορά του PC gamers.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Volition έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις αναλυτικές απαιτήσεις συστήματος του open world τίτλου. Έτσι, λοιπόν, όσοι σχεδίαζαν να ασχοληθούν με το παιχνίδι στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή μπορούν πλέον να γνωρίζουν αν η σύνθεσή τους είναι σε θέση να ανταπεξέλθει.

Συνολικά, το Saints Row μοιάζει αρκετά βατό όσον αφορά τις ελάχιστες απαιτήσεις, ζητώντας 8GB RAM, ένα Ryzen 3 1200 ή Core i3 3240 (ή καλύτερο) επεξεργαστή και μια GTX 970 ή RX 480 (ή καλύτερη) κάρτα γραφικών. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πινακάκι που δείχνει τις προδιαγραφές για διάφορες αναλύσεις και framerates.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το νέο Saints Row είναι πρακτικά μια επανεκκίνηση για τη σειρά, αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα αριθμημένα κεφάλαια και μεταφέροντας τη δράση στη φανταστική πόλη Santo Ileso, που βασίζεται στις νοτιοδυτικές πολιτείες της Αμερικής. Η πόλη αυτή, λοιπόν, βρίσκεται υπό τον έλεγχο τριών εγκληματικών συμμοριών και οι παίκτες αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν μια νέα δική τους ομάδα από τα δυσαρεστημένα μέλη αυτών των συμμοριών για να πάρουν πίσω την εξουσία. Το παιχνίδι διαθέτει έναν εξαιρετικά πλούσιο character creator με αμέτρητες επιλογές, ενώ θα προσφέρει drop-in co-op με έναν δεύτερο παίκτη.

Το Saints Row αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S όσον αφορά τις κονσόλες και αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store όσον αφορά το PC.