Blizzard: “Το Diablo IV δε θα είναι pay-to-win”

Νέες πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο του franchise
19 Αυγούστου 2022 16:26
Blizzard: “Το Diablo IV δε θα είναι pay-to-win”

Η Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από το επίσημο site της πολλές νέες πληροφορίες σχετικά με το Diablo IV. Όπως λέει ο director του παιχνιδιού, οι παίκτες δε θα μπορούν να ξοδέψουν πραγματικά χρήματα για να αναβαθμίσουν τις ικανότητες του χαρακτήρα τους. Ο Joe Shely παρουσίασε τις λειτουργίες του live-service μοντέλου, κυρίως τα Seasons, στα οποία οι παίκτες ξεκινούν από το μηδέν με έναν νέο χαρακτήρα.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για να παίξετε τη νέα σεζόν, θα δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα και θα ζήσετε τα νέα “seasonal” χαρακτηριστικά και το περιεχόμενό τους, ενώ θα ανεβαίνετε level πλάι σε άλλους παίκτες. Αυτό, μαζί με τα Paragon points, θα διασφαλίζουν ότι η προσπάθεια και η ικανότητά σας θα καθορίζουν πόσο ισχυρός γίνεται ο χαρακτήρας σας. Έτσι, δε θα μπορείτε να πληρώσετε για να κερδίσετε “περισσότερη δύναμη” στο Diablo IV.

Ο associate game director Joe Piepiora δήλωσε αργότερα τα εξής:

Ολοκληρώνοντας αποστολές στο “Season Journey” θα ανεβαίνει level και το Season Pass σας. Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που θα φέρνει την πρόοδό σας και που θα προχωρά παράλληλα με το Season Journey, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές, απλά παίζοντας το παιχνίδι.

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα.

Διαβάστε περισσότερα για το Diablo IV πατώντας εδώ.

To Diablo IV αναμένεται κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC μέσα στο 2023. Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV. Περισσότερες πληροφορίες και gameplay πλάνα αποκαλύφθηκαν στο πρόσφατο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, τα οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.