Το Death Stranding έρχεται στο Game Pass του PC (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις έγινε επίσημο!
19 Αυγούστου 2022 14:13
Το Death Stranding έρχεται στο Game Pass του PC (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Το teaser που είχε γίνει πριν δύο ημέρες και είχε ανάψει φωτιές στην κοινότητα, μόλις έγινε επίσημο. Ναι, το Death Stranding θα έρθει στο Game Pass του PC. Συγκεκριμένα, πριν από λίγα λεπτά, η επίσημη σελίδα του “PC Game Pass” στο Twitter ανέβασε μία φωτογραφία από τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, τον Sam, να έχει αναλάβει ένα «σπέσιαλ πακέτο» για μεταφορά.

Πάνω στη βαλίτσα που κρατάει αναγράφεται το λογότυπο του “PC Game Pass” και η ημερομηνία 23 Αυγούστου 2022. Έτσι, σε τέσσερις μέρες περίπου, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την περιπέτεια του Sam με το Death Stranding και στο Xbox Game Pass.   

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Το Death Stranding θα γίνει διαθέσιμο στο “PC Game Pass” στις 23 Αυγούστου.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Death Stranding του Hideo Kojima, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να παρακολουθήσετε το Video Review μας, το οποίο είχε αναλάβει ο Σάκης Καρπάς.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kojima Productions συνεργάζεται με το Xbox φέτος, αφού μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 στις αρχές του καλοκαιριού ήταν πως η ομάδα έχει δώσει τα χέρια με τη Microsoft για ένα αποκλειστικό παιχνίδι που θα αξιοποιεί τις προηγμένες cloud υποδομές της.