Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Redfall της Bethesda (BINTEO)

Οι developers μιλούν για τον επερχόμενο τίτλο
19 Αυγούστου 2022 13:49
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Redfall της Bethesda (BINTEO)

Κατά τη διάρκεια του QuakeCon event, η Bethesda είπε να δώσει στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ακόμη βίντεο για να προωθήσει το επερχόμενο παιχνίδι των Xbox και PC, το Redfall. Ομάδα ανάπτυξης εδώ, είναι η Arkane Austin και στο νέο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, ίσως σας λυθούν όλες οι απορίες.

Συγκεκριμένα, οι developers Harvey Smith, Ricardo Bare, Karen Segars και Aaron Carter μιλούν για το πόνημά τους και θέλουν μέσα από ένα εικοσάλεπτο βίντεο να μάθετε όλα όσα πρέπει για τον κόσμο του Redfall.

Η ομάδα του Arkane Austin σας δίνει μια εμπιστευτική ματιά στο Redfall. Πώς δημιουργήθηκαν τα βαμπίρ; Τι είδους όπλα μπορείτε να βρείτε; Γιατί το Redfall είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι του στούντιο μέχρι σήμερα;

Η πόλη του Redfall βρίσκεται υπό πολιορκία από μία λεγεώνα βρικολάκων, οι οποίοι έχουν αποκόψει το νησί από τον υπόλοιπό κόσμο. Παγιδευμένοι, λοιπόν, σε ένα νησί με λίγους επιζώντες, εσείς, ως παίκτες, θα πρέπει να επιλέξετε μέσα από ένα ρόστερ ηρώων, αυτόν που σας ταιριάζει, να δημιουργήσετε την τέλεια ομάδα από “βαμπίρ slayers” και να πάρετε πίσω το Redfall.

Πρόκειται για μια open-world περιπέτεια με βαμπίρ, στην οποία μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή να καλέσετε τρεις ακόμη φίλους σας, να επιλέξετε ανάμεσα από τους Layla Ellison, Jacon Boyer, Remi de la Rosa και Devinder Crousley και να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τους δυνατότητες για να επιβιώσετε.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει το 2023 αποκλειστικά σε Xbox Series X|S και PC και θα έρθει από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass.