Παραλίγο να είχαμε Iron Man παιχνίδι από το στούντιο των Just Cause

Όλα όσα αποκάλυψε ο συνιδρυτής της Avalanche Studios για το ακυρωθέν project
18 Αυγούστου 2022 17:36
Παραλίγο να είχαμε Iron Man παιχνίδι από το στούντιο των Just Cause

Μια ιστορία που συνδέεται με τις πρόσφατες φήμες για ένα Iron Man παιχνίδι από την ΕΑ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον Christofer Sundberg, συνιδρυτή της Avalanche Studios, η πρώην εταιρία που εργαζόταν είχε στα σκαριά έναν πολύ ενδιαφέρον project για τη Marvel. 

Μιλώντας στο MinnMax αποκάλυψε ότι οι δημιουργοί των Just Cause παιχνιδιών ετοίμαζαν έναν open-world "Iron Man" τίτλο, ο οποίος μάλιστα ήταν υπό ανάπτυξη για δύο ολόκληρα χρόνια. Δυστυχώς, όμως είχε τραγική κατάληξη καθώς το Iron Man παιχνίδι της Avalanche Studios ακυρώθηκε το 2012 εξαιτίας "πολιτικών της εταιρίας". 

Αποκαλύπτει ότι η Disney και η Marvel ήθελαν να αναπτυχθεί ταχύτατα η Avalanche με προσλήψεις προσωπικού ούτως ώστε να ολοκληρώσει το παιχνίδι γρηγορότερα από το αρχικό πλάνο, αλλά εάν συμφωνούσαν θα είχε ως αποτέλεσμα "τη διάλυση του στούντιο". 

Όπως αναφέρει ο ίδιος: 

Ήταν ένα μπάχαλο στο κάτω-κάτω. Θα έπρεπε να μειώσουμε τον χρόνο ανάπτυξης, να αυξήσουμε το budget και θα έπρεπε να προσλάβουμε ακόμη 70-80 άτομα στην ομάδα, που μετά θα είχα την ευθύνη να τους βρω νέα projects για να δουλέψουν. Ωστόσο, είχε μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος ανάπτυξης που ήταν αδύνατον να το ολοκληρώσουμε. 

Παρακάτω περιέγραψε το Iron Man project σαν ένα "πολύ πολύ χαοτικό project που θα μπορούσε να βγει πάρα πολύ καλό". Ανάμεσα στις αποκαλύψεις του για το πως θα ήταν αυτό το Iron Man παιχνίδι είπε ότι θα επέτρεπε στους παίκτες να πετάξουν από οπουδήποτε στον χάρτη και θα εστίαζε αρκετά στο melee combat, όπως τους εκτοξευτήρες λέιζερ της στολής του Tony Stark. 

Περισσότερα για την ιστορία του ακυρωθέντος Iron Man τίτλου της Avalanche Studios θα βρείτε στο βίντεο παρακάτω.