Elden Ring: Η φόρα του δεν σταματάει και σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Το αριστουργηματικό πόνημα της FromSoftware έχει λατρευτεί από τους gamers έμπρακτα
18 Αυγούστου 2022 17:14
Elden Ring: Η φόρα του δεν σταματάει και σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων

Έμπρακτα οι gamers ανά τον κόσμο δείχνουν την στήριξη και την λατρεία τους στο Elden Ring. Το πόνημα της FromSoftware δεν αποτελεί μόνο το πιο viral παιχνίδι του 2022 μέχρι τώρα αλλά και ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά, καθώς σύμφωνα με αναφορά του Gamebiz το προηγούμενο τρίμηνο, το οποίο έληξε τον Ιούνιο του 2022, ο τίτλος πούλησε ακόμη 3.2 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τον Ιούνιο οι πωλήσεις του Elden Ring ξεπέρασαν παγκοσμίως τα 16.6 εκατομμύρια αντίτυπα, θέτωντας ένα ακόμη ρεκόρ για τίτλο της Bandai Namco. 

Για να έχετε μια ιδέα του πόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία είναι το Elden Ring σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ολόκληρη η σειρά των Dark Souls έχει συγκεντρώσει περί τα 27 εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ το Sekiro: Shadows Die Twice είχε πουλήσει περί τα 5 εκατ. αντίτυπα μέχρι τον Ιούλιο του 2020. 

Άλλωστε το Elden Ring βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων gamers για το πρώτο μισό του 2022, ενώ και στις ΗΠΑ βρέθηκε στην πρώτη θέση των gaming πωλήσεων, χωρίς να χάσει τα σκήπτρα του.