Dead Island 2: Διέρρευσε υλικό και η ημερομηνία κυκλοφορίας (ΦΩΤΟ)

Ένα βήμα πιο κοντά στο να συστηθούμε ξανά στο zombie slasher sequel
18 Αυγούστου 2022 15:05
Dead Island 2: Διέρρευσε υλικό και η ημερομηνία κυκλοφορίας (ΦΩΤΟ)

Αρκετές ημέρες πριν την gamescom 2022 και όλες τις ανακοινώσεις που θα επιφυλάσσει η μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση, μια νέα διαρροή από το μέτωπο της Deep Silver και του Dead Island 2 ήρθε στο φως. 

Χάρη στον γνωστό insider, Wario64, ανακαλύφθηκε μια καταχώρηση του Dead Island 2 στο κατάστημα της Amazon, η οποία συνοδεύεται από τα πρώτα screenshots του και ένα σωρό πληροφορίες για τον τίτλο. Αν και αυτή λίγο μετά εξαφανίστηκε οι πληροφορίες κατάφεραν να διατηρηθούν χάρη στα social media. 

Ο open-world/ zombie slasher τίτλος της Dambuster Studios θα διαδραματίζεται σε εμβληματικές περιοχές του Λος Άντζελες όπως το Beverly Hills και τη Venice Beach. Λέγεται επίσης ότι, η πόλη έχει μπει σε καραντίνα ύστερα από το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού που μετέτρεψε τους πολίτες σε ζόμπι, ενώ ο στρατός έχει υποχωρήσει εντελώς. 

Μάλιστα αποκαλύπτεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν χαρακτήρα ανάμεσα σε έξι πλήρως customizable επιλογές χαρακτήρων, με σκοπό να αντιμετωπίζουν ορδές από ένα σωρό διαφορετικά είδη ζόμπι. 

Δείτε τα screenshots του Dead Island 2: 

Εκτός των screenshots διέρρευσε και η ημερομηνία κυκλοφορίας που τοποθετείται για τις 3 Φεβρουαρίου του 2023. Όλα αυτά σαφώς μένει να επιβεβαιωθούν -αργά ή γρήγορα- από την ίδια την deep Silver.