Harry Potter fans η gamescom 2022 θα έχει κάτι που σας ενδιαφέρει

Όπως επιβεβαίωσε ο Geoff Keighley
17 Αυγούστου 2022 10:11
Harry Potter fans η gamescom 2022 θα έχει κάτι που σας ενδιαφέρει

Η Warner Bros Games. θα έχει μια έκπληξη για τους φυσικούς και ψηφιακούς επισκέπτες της gamescom 2022 και ειδικότερα για τους λάτρεις του μαγικού σύμπαντος του Harry Potter. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα στηρίξει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση, παρουσιάζοντας ολοκαίνουργια πλάνα του άκρως αναμενόμενου Hogwarts Legacy.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο υλικό θα παρουσιαστεί στο Gamescom Opening Night Live, όπως έκανε γνωστό ο Geoff Keighley μέσα από ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, το Hogwarts Legacy πρόσφατα έλαβε καθυστέρηση και έτσι θα χάσει το 2022. Συγκεκριμένα, είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Από την άλλη, η έκδοση του Nintendo Switch θα έρθει αργότερα, χωρίς να έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live μια ημέρα νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου, το οποίο θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley, των The Game Awards και Summer Game Fest.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το εν λόγω σόου θα κρατήσει περίπου δύο ώρες, με παρουσιάσεις περίπου 20 παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων το Sonic Frontiers, καθώς και τα Return to Monkey Island και Goat Simulator 3.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα ταξιδέψει στην Κολωνία και έτσι θα σας μεταφέρει ό,τι σκοπεύει να δείξει η Warner Bros Games., καθώς και όλες ακόμη τις ανακοινώσεις, τις εμπειρίες και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η gaming έκθεση. Μπορείτε, λοιπόν, να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com, καθώς και στα διάφορα social media μας για περισσότερα.