Το Bloody Hell Hotel είναι ένα διεστραμμένα χαριτωμένο παιχνίδι που φτιάχνετε τη δική σας "κόλαση"

Αν το Stardew Valley έπαιρνε μια σκοτεινή τροπή
17 Αυγούστου 2022 00:13
Το Bloody Hell Hotel είναι ένα διεστραμμένα χαριτωμένο παιχνίδι που φτιάχνετε τη δική σας "κόλαση"

Μετά το Cult of the Lamb που συζητιέται αρκετά τελευταία, η Unfold Games ήρθε με τη σειρά της να παρουσιάσει ένα παιχνίδι που συνδυάζει το καρτουνίστικο εικαστικό με ένα διεστραμμένο concept. Ο λόγος γίνεται για το Bloody Hell Hotel, το οποίο συνδυάζει στοιχεία από πολλά genres.

Πρόκειται για ένα life sim, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν να ανακαινίσουν ένα ξενοδοχείο, το οποίο ρουφά το αίμα των επισκεπτών του! Οι επιρροές από τίτλους του είδους, όπως τα Stardew Valley και House Flipper, είναι εμφανείς, ενώ στη συνταγή υπάρχουν και στοιχεία από first-person horror εμπειρίες και dungeon crawlers, με ένα εικαστικό που αντλεί στοιχεία από τα δημιουργήματα του Tim Burton.

Στο παιχνίδι, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός βαμπίρ και πρέπει να ανακαινίσουν και να συντηρήσουν το ερειπωμένο ξενοδοχείο τους, αφού ξυπνήσουν από ένα κώμα αιώνων. Όμως, πέρα από επισκευές, μπορούν να κάνουν και βελτιώσεις, θα πρέπει να καλλιεργούν, να συλλέγουν αντικείμενα μέσω εξερεύνησης dungeons και να κερδίζουν χρήματα από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, για να γίνει η συντήρηση του ξενοδοχείου λίγο πιο εύκολη, οι παίκτες ενθαρρύνονται να καταναλώνουν το αίμα των επισκεπτών. Με αυτόν τον πόρο στην διάθεσή τους θα μπορούν να προλαμβάνουν ακόμη περισσότερα βαμπίρ ως προσωπικό!

Για την ώρα η ημερομηνία και οι πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού, πέρα από το PC, είναι άγνωστες, αλλά μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο του trailer.

Tags: