Το FIFA 23 θα μετατρέψει αγαπημένους ποδοσφαιριστές σε ήρωες της Marvel!

Ένα crossover που μάλλον δεν περιμέναμε
16 Αυγούστου 2022 19:54
Το FIFA 23 θα μετατρέψει αγαπημένους ποδοσφαιριστές σε ήρωες της Marvel!

Τα τελευταία χρόνια οι σουπερήρωες έχουν κυριαρχεί στην ποπ κολτούρα, με τις ταινίες της Marvel ειδικότερα να εισπράττουν αμέτρητα εκατομμύρια. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, έρχεται τώρα μια πραγματική αναπάντεχη συνεργασία, αφού ΕΑ και Marvel έδωσαν τα χέρια για να κάνουν διάφορους αγαπημένους ποδοσφαιριστές υπερήρωες!

Όχι, δε θα δείτε τον Messi ή τον Cristiano Ronaldo να παίζουν σε κάποια ταινία, αφού το crossover αφορά το επερχόμενο FIFA 23. Αντιθέτως, η EA Sports αποφάσισε να μετατρέψει διάφορους πρώην ποδοσφαιριστές σε υπηρήρωες που θα αντικαταστήσουν τις φωτογραφίες τους στο Ultimate Team mode του παιχνιδιού. Κάπως έτσι ο θρυλικός αμυντικός Ricardo Carvalho της Chelsea ή ο Yaya Touré που πέρασε και από τα ελληνικά γήπεδα, γίνονται υπηρεήρωρες, με τα πρώτα δείγματα να θυμίζουν τον Captain America, τον Iron Man, τον Vision και άλλους γνωστούς χαρακτήρες της Marvel.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές-ήρωες θα περιλαμβάνονται στα loot boxes του FIFA 23 ως FIFA World Cup FUT Heroes αντικείμενα. Αυτό σημαίνει πως θα έρθουν μαζί με το Word Cup mode του παιχνιδιού, το οποίο ακόμη δεν έχει ημερομηνία, αλλά λογικά θα συνοδεύσει το πραγματικό παγκόσμιο πρωτάθλημα το Νοέμβριο.

Ακολουθούν οι πέντε πρώτοι ποδοσφαιριστές που αποκαλύφθηκε πως θα γίνουν υπερήρωες για χάρη του FIFA 23.

  • Landon Donovan ως ο The Brave
  • Richardo Carvalho ως ο The Anticipator
  • Claudio Marchisio ως ο Il Principino
  • Yayy Touré ως ο The Citadel
  • Park Ji-Sung ως ο Tigerheart

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, Stadia και Nintendo Switch στις 30 Σεπτεμβρίου 2022

Για την ιστορία, η διαμάχη μεταξύ FIFA και EA Sports οδήγησε στο να σπάσει το συμβόλαιο μεταξύ των δύο εταιριών και έτσι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC.