Έρχεται ειδικό event για Disney και Marvel παιχνίδια

Στο οποίο θα δούμε και το project της Amy Hennig
16 Αυγούστου 2022 19:04
Έρχεται ειδικό event για Disney και Marvel παιχνίδια

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις αρχές του μήνα, η Disney ετοιμάζει ένα μεγάλο event για τις 9 με 11 Σεπτεμβρίου, το οποίο επιφυλάσσει ανακοινώσεις για τα franchises που κατέχει η εταιρία-κολοσσός, όπως αυτά των Marvel και Star Wars. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το D23 Expo, το οποίο τώρα μάθαμε πως θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και ένα ψηφιακό event αφιερωμένο στα επερχόμενα βιντεοπαιχνίδια που ετοιμάζει η εταιρία.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το πρώτο Disney & Marvel Games Showcase θα μεταδοθεί ζωντανά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και υπόσχεται αποκαλύψεις ολοκαίνουργιων παιχνιδιών, καθώς και νέες πληροφορίες για projects που γνωρίζουμε ήδη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως ήδη έχουμε μάθει μερικά από τα παιχνίδια που πρόκειται να δούμε. Για παράδειγμα, θα έχουμε νέες πληροφορίες για το Marvel's Midnight Suns που πρόσφατα έλαβε καθυστέρηση, νέα για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga, καθώς και ολοκαίνουργιο υλικό από το επερχόμενο Disney Dreamlight Valley. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως στο πλαίσιο του εν λόγω σόου θα αποκαλυφθεί και το Marvel παιχνίδι που ετοιμάζει η Amy Hennig, δημιουργός της σειράς Uncharted, σε συνεργασία με την Skydance New Media.

Παράλληλα, αν και δεν ειπωθεί κάτι, είναι πιθανό να δούμε και έναν από τους Marvel τίτλους που ετοιμάζει η Insomniac Games, δηλαδή τα Marvel's Spider-Man 2 ή το Marvel's Wolverine.

Όπως και να ‘χει, για όλες τις ανακοινώσεις και τις αποκαλύψεις του D23 Expo και του Disney & Marvel Games Showcase δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.