Είναι επίσημο: Έρχεται νέο The Lord of the Rings παιχνίδι

Από την Private Division και την Weta Workshop
16 Αυγούστου 2022 10:29
Είναι επίσημο: Έρχεται νέο The Lord of the Rings παιχνίδι

Η Private Division ανακοίνωσε και επίσημα ότι έχει στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, το οποίο είναι βασισμένο στη Μέση Γη του J.R.R. Tolkien και το αναπτύσσει η Weta Workshop. Πρόκειται για μία εταιρία που έχει δουλέψει για τα εφέ και τα prop στις ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αλλά και του Hobbit.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα καταφθάσει με τη «σφραγίδα» του “Middle-earth Enterprises”, το οποίο δώσει την άδεια για τα λογοτεχνικά έργα του franchise. Μεταξύ άλλων, η Private Division δήλωσε τα εξής:

Το IP του Lord of the Rings φιλοξενεί τόσες πολλές αξιοσημείωτες ιστορίες και καμία οντότητα δεν είναι καλύτερα εξοπλισμένη από την ομάδα της Weta Workshop για να δημιουργήσει μία ξεχωριστή, νέα gaming εμπειρία για τη Μέση Γη.

Παρόλο που η Weta Workshop είναι γνωστή για τη δουλειά της σε εφέ, το 2014 δημιούργησε ένα νέο gaming τμήμα που εργάζεται τώρα πάνω στο νέο τίτλο. Το παιχνίδι αυτό βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα και επί του παρόντος προορίζεται να κυκλοφορήσει το οικονομικό έτος 2024 της Take-Two, η οποία έχει την Private Division.

Αυτό σημαίνει δηλαδή, εκτός απροόπτου, το νέο The Lord of the Rings παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μεταξύ του Απριλίου του 2023 και του Μαρτίου του 2024.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, πως το franchise θα αποκτήσει σύντομα και μία περιπέτεια με τον Gollum, καθώς και ένα παιχνίδι που ετοιμάζει η EA.