League of Legends: Το νέο μεγάλο update κάνει το jungling ευκολότερο

Ενώ προσθέτει και pets
14 Αυγούστου 2022 19:23
League of Legends: Το νέο μεγάλο update κάνει το jungling ευκολότερο

Η Riot Games ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update για το πασίγνωστο free to play παιχνίδι της, το League of Legends. Η εν λόγω ενημέρωση φέρνει πληθώρα αλλαγών και έρχεται πριν την έλευση της νέας βασικής σεζόν.

Ωστόσο, ο βασικός τομέας στον οποίο εστίασε η Riot είναι το jungling, θέλοντας να κάνει το ρόλο πιο προσβάσιμο σε όλους τους παίκτες, μιας και αυτή τη στιγμή πολλοί αρχάριοι τον αποφεύγουν. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το jungling έχει να κάνει με την μεγιστοποίηση των πόρων που μπορεί να κερδίσει μια ομάδα, αφού ο jungler δεν πηγαίνει σε κάποιο από τα ανταγωνιστικά lanes και αντιθέτως εκμεταλλεύεται τα neutrals που βρίσκονται στο ενδιάμεσο του χάρτη, το λεγόμενο ‘jungle’.

Τι σκοπεύει, λοιπόν, να κάνει η Riot για να γίνει η ζωή των junglers ευκολότερη; Αρχικά η ομάδα ανάπτυξης τόνισε ότι πλέον περισσότεροι champions μπορούν να αναλάβουν αυτό το καθήκον. Για να επιτευχθεί αυτό έχουν αλλάξει τα ranges των camps των διαφόρων neutrals, καθώς και το πόσο σύντομα κάνουν reset. Παράλληλα, το meta έχει γίνει πιο ευέλικτο, με skills για όλο το ροστερ των χαρακτήρων και όχι μόνο για αυτούς που ήδη ήταν καλοί για jungling.

Συγχρόνως, μιας και ο jungler χρειάζεται πολλές φορές να υποστηρίζει τα άλλα lanes, η επικοινωνία με την ομάδα είναι απαραίτητη. Για το λόγο αυτό η Riot θέλει να βελτιώσει την εμπειρία, δίνοντας περισσότερα εργαλεία στους παίκτες για να δείξουν το στόχο τους στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και να γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό πότε σχεδιάζουν κάποιο gank.

Η σημαντικότερη βέβαια προσθήκη είναι αυτή των pets. Πρόκειται για φιλικά πλάσματα που θα μπορούν να βοηθήσουν τον jungler με τα Epic τέρατα ή και με τα τυπικά camps. Μάλιστα, τα pets θα μπορούν να ταϊστούν και να μεγαλώσουν, προσφέροντας ακόμη περισσότερη βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές της εν λόγω ενημέρωσης μπορείτε να μάθετε παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.