Ο Hideo Kojima φαίνεται πως κάνει tease για την Gamescom

Και “βάζει φωτιά” στο Twitter του
13 Αυγούστου 2022 17:21
Ο Hideo Kojima φαίνεται πως κάνει tease για την Gamescom

Ο Hideo Kojima “άναψε φωτιές” πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, καθώς ανέβασε δύο εικόνες, τις οποίες μερικοί fans τις εξέλαβαν ως teaser για την επερχόμενη Gamescom.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος δημιουργός ανέβασε δύο εικόνες από τον υπολογιστή του, οι οποίες μεταξύ άλλων δείχνουν ότι έκανε μοντάζ ένα βίντεο στον υπολογιστή του. Αυτό το post συνοδευόταν και με μία λεζάντα που αναγράφει τα εξής: “Ολοκλήρωσα το edit για τώρα” και πολλοί νομίζουν ότι ετοίμασε ένα trailer από κάποιο project που ετοιμάζει, για την Gamescom.

Δείτε το post του Hideo Kojima παρακάτω:

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Gamescom θα ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες, φαίνεται αρκετά πιθανό ο Hideo Kojima να θέλει να δείξει κάτι, κατά τη διάρκεια του Opening Night Live, το οποίο θα παρουσιάσει ο φίλος του Geoff Keighley.

Πολλοί πιστεύουν ότι ο τίτλος που θα μπορούσε να παρουσιάσει στην Gamescom είναι το παιχνίδι που έχει στα σκαριά με την Microsoft. Ωστόσο, μιας και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και βρισκόμαστε αρκετές μέρες μακριά από την έκθεση, καλύτερα να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Εμείς, θα παρευρεθούμε σε αυτό το φαντασμαγορικό event και θα σας ενημερώσουμε για όλα όσα θα συμβούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: