Harry Potter: Καθυστερεί ξανά το μεγάλο RPG παιχνίδι Hogwarts Legacy 

Κλείδωσε η νέα ημερομηνία 
12 Αυγούστου 2022 19:47
Harry Potter: Καθυστερεί ξανά το μεγάλο RPG παιχνίδι Hogwarts Legacy 

Δυστυχώς το 2022 μόλις έχασε μια από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του. Ο λόγος γίνεται για το Hogwarts Legacy το μεγάλο Harry Potter RPG παιχνίδι, το οποίο μέχρι πρότινος γνωρίζαμε πως θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο. 

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το παιχνίδι θα καταφθάσει τελικά στις αρχές του 2023. Συγκεκριμένα, το Hogwarts Legacy είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC. Από την άλλη, η έκδοση του Nintendo Switch θα έρθει αργότερα, χωρίς να έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Σχετικά με την καθυστέρηση, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ομάδα είναι ενθουσιασμένη για το παιχνίδι που θα παίξετε, αλλά χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να παραδώσει την καλύτερη gaming εμπειρία. 

 

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις. 

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε. 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την πιο πρόσφατη αναλυτική του παρουσίαση.