Παίκτης θέλει να τερματίσει όλα τα Kingdom Hearts και να πάρει τις “πλατίνες” τους σε μία εβδομάδα

Θα τα καταφέρει;
12 Αυγούστου 2022 15:13
Παίκτης θέλει να τερματίσει όλα τα Kingdom Hearts και να πάρει τις “πλατίνες” τους σε μία εβδομάδα

Ένας streamer θέλει να βάλει ένα πολύ δύσκολο challenge στον εαυτό του, αφού θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει όλα τα Kingdom Hearts παιχνίδια στο PlayStation 4, παίρνοντας τα Platinum trophies, μέσα σε μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο streamer και speedrunner “desa3579” ξεκίνησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ένα δύσκολο εγχείρημα. Εκείνος σκοπεύει να ολοκληρώσει όλα τα παιχνίδια του franchise αποκτώντας μάλιστα όλα τα τρόπαιά τους στο PlayStation, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα Kingdom Hearts 1 και 2, Re: Chain of Memories, Birth By Sleep, Dream Drop Distance, 0.2 και Kingdom Hearts 3.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, κάθε Kingdom Hearts παιχνίδι, έχει μέσο όρο για να ολοκληρωθεί, περίπου 20-30 ώρες, μόνο για την κύρια ιστορία. Άρα συνολικά, ένας παίκτης θα χρειαστεί περίπου 100+ ώρες για να τα ολοκληρώσει όλα. Οι ώρες αυτές ανεβαίνουν κατά πολύ όταν κάποιο θέλει να πάρε και το Platinum trophy.

Ωστόσο, το desa35 στοχεύει να τα ολοκληρώσει όλα σε λιγότερο από επτά ημέρες. Μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να αποκτήσει το πλατινένιο τρόπαιο των Kingdom Hears 2 Final Mix, Kingdom Hearts Re: Chain of Memories και Kingdom Hearts 1 Final Mix.

Εσείς θα βάζατε ένα τέτοιο challenge με τον εαυτό σας; Πείτε μας στα σχόλια!