Η Sony έχει πλέον ειδική ενότητα στο site του PlayStation για τα PC games

Υπάρχει και μία πληροφορία μέσα που άναψε φωτιές
12 Αυγούστου 2022 09:22
Η Sony έχει πλέον ειδική ενότητα στο site του PlayStation για τα PC games

Η Sony επενδύει όλο και περισσότερο στο PC gaming και πλέον, η εταιρία έχει μία ειδική ενότητα στο επίσημο site του PlayStation που περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια της για τους υπολογιστές.

Το site αυτό λειτουργεί ως hub για τα games του PlayStation που υπάρχουν στο PC, όπως είναι τα God of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone, Predator: Hunting Grounds και Helldivers. Από αυτό το site θα μπορείτε να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια, αλλά και να δείτε σε ποια ψηφιακά καταστήματα μπορείτε να τα αγοράσετε (Steam και Epic Games Store).

Η Sony θα συνεχίσει τις κυκλοφορίες των παιχνιδιών στο PC και ήδη έρχονται νέα παιχνίδια όπως το Marvel’s Spider-Man, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σήμερα, 12 Αυγούστου, ενώ μελλοντικά έρχονται και τα Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Uncharted: Legacy of Thieves.

Το επίσημο site του PlayStation για το PC είναι αυτό.

Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη πληροφορία που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, καθώς στην ενότητα με τις συχνές ερωτήσεις (FAQ), η Sony χρησιμοποιεί τη λέξη «όχι επί του παρόντος» για ορισμένες απαντήσεις όπως «χρειάζομαι PSN λογαριασμό για να παίξω τα παιχνίδια του PlayStation στο PC, αλλά και αν είναι εφικτή η μεταφορά των saves από το PC σε PlayStation κονσόλα.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, καθώς υπάρχει η πιθανότητα, κάποια στιγμή μελλοντικά, να μπορείτε να συνδεθείτε με τον PSN λογαριασμό σας και στο PC.