PS Plus Extra και Premium: Όλα τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου

Αποκαλύφθηκε το νέο κύμα προσθηκών
11 Αυγούστου 2022 08:38
PS Plus Extra και Premium: Όλα τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου

Λίγο πριν την άφιξη του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα, σας είχαμε ενημερώσει πως εντός του Αυγούστου θα έρθουν στα PlayStation Plus Extra και PlayStation Plus Premium διάφορα παιχνίδια της σειράς Yakuza, τα οποία θα μπορούν να απολαύσουν τα μέλη τόσο στο PS4 όσο και στο PS5.

Τώρα, η Sony αποκάλυψε πως τελικά δε θα είναι μόνο αυτές οι νέες προσθήκες του Αυγούστου για τις δύο ακριβότερες βαθμίδες της υπηρεσίας της. Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές τους θα μπορούν να απολαύσουν συνολικά έντεκα νέα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται το εξαιρετικά δημοφιλές multiplayer horror παιχνίδι Dead by Daylight, το open world shooter της Ubisoft Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, η χαριτωμένη indie εμπειρία Bugsnax, το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της σειράς Metro, καθώς και δύο «επιτραπέζια», μέσα από τα Monopoly και UNO.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των νέων παιχνιδιών δεν περιλαμβάνονται νέες προσθήκες για τον retro κατάλογο του Premium πακέτου. Αντιθέτως όλες οι νέες αφίξεις αφορούν και τα Extra και τα Premium μέλη.

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα με τα νέα παιχνίδια που θα μπορούν να απολαύσουν οι PS4 και PS5 συνδρομητές των PlayStation Plus Extra και Premium από τις 16 Αυγούστου:

  1. Yakuza 0
  2. Yakuza Kiwami
  3. Yakuza Kiwami 2
  4. Dead by Daylight
  5. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
  6. Bugsnax
  7. Metro Exodus
  8. Trials of Mana
  9. UNO
  10. Monopoly Madness
  11. Monopoly Plus