Το GTA 6 θα βάλει ψηλά τον πήχη "για ολόκληρη την ψυχαγωγία", λέει η Take-Two

Τεράστιες οι προσδοκίες της Take-Two για το επόμενο παιχνίδι της Rockstar Games
09 Αυγούστου 2022 19:48
Το GTA 6 θα βάλει ψηλά τον πήχη "για ολόκληρη την ψυχαγωγία", λέει η Take-Two

Οι προσδοκίες του κόσμου είναι αναμφίβολα μεγάλες για το GTA 6 αλλά που να μάθετε τον στόχο που έχει θέσει η Take-Two για το επόμενο παιχνίδι της Rockstar Games. 

Ο CEO της εκδότριας εταιρίας, Strauss Zelnick, μίλησε στο Games Industry.biz και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Grand Theft Auto 6 και τις πραγματικά τεράστιες προσδοκίες που έχει η εταιρία του από αυτό. 

Αυτά δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Με την ανάπτυξη του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Grand Theft Auto να έχει προχωρήσει για τα καλά, η ομάδα της Rockstar Games είναι αποφασισμένη να θέσει για μια ακόμη φορά τον πήχη δημιουργικά για τη σειρά, τη βιομηχανία μας, αλλά και ολόκληρη την ψυχαγωγία, όπως ακριβώς έχει κάνει κάθε φορά σε κάθε μια από τις κυκλοφορίες της. 

Να σημειώσουμε ότι αρχικά η Rockstar Games ήθελε το GTA VI να λαμβάνει χώρα σε τρεις διαφορετικές πόλεις και να έχει τέσσερις (!) playable πρωταγωνιστές. Επίσης, εξαιτίας των εσωτερικών αλλαγών στο εργασιακό περιβάλλον εντός της Rockstar, το χιούμορ και η σάτιρα στο επόμενο Grand Theft Auto θα είναι "πιο προσεκτική" και ήπια, όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες

Tέλος, οι νεότερες φήμες που είχε μεταδώσει το Bloomberg λένε ότι το επόμενο GTA "απέχει τουλάχιστον δύο χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσει.