Μεγάλη καθυστέρηση για το Arc Raiders της Embark Studios

Πλέον αναμένεται μέσα στο 2023
08 Αυγούστου 2022 18:53
Μεγάλη καθυστέρηση για το Arc Raiders της Embark Studios

Ένα από τα παιχνίδια των The Game Awards 2021 που κατάφερναν να κερδίσουν τις εντυπώσεις για τον τεχνικό τους τομέα, ήταν το Arc Raiders. Πρόκειται για ένα project που ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης Embark Studios, η οποία απαρτίζεται κυρίως από πρώην developers του Battlefield από τη DICE.

Ωστόσο, μόλις τώρα ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία δυσάρεστη είδηση που αναφέρει ότι ο τίτλος πρόκειται να καθυστερήσει. Αρχικά, ήταν να γίνει διαθέσιμος μέσα στη χρονιά, αλλά όπως όλα δείχνουν, το στούντιο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του και πλέον αναμένεται το 2023.  Δυστυχώς, η Embark Studios δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για το παιχνίδι.

Πρόκειται για ένα συνεργατικό third-person shooter, στο οποίο μαζί με την ομάδα των Raiders σας καλείστε να αντιμετωπίσετε τις ορδές του ARC -μιας αδίστακτης, μηχανικής απειλής που κατεβαίνει από το διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Arc Raiders θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν ως free to play τίτλος για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, PS5 και Xbox Series X|S.

Tags: