Ανακοινώθηκε το νέο Tekken και ξετρέλανε το κοινό του EVO 2022! (BINTEO)

Ένα πλάνο που διαρκεί δύο δευτερόλεπτα έφερε τα πάνω κάτω
08 Αυγούστου 2022 17:26
Ανακοινώθηκε το νέο Tekken και ξετρέλανε το κοινό του EVO 2022! (BINTEO)

Αυτό τον καιρό πραγματοποιείται το EVO 2022 στο Las Vegas σε ένα τεράστιο fighting event, το οποίο όπως κάθε φορά, έχει και πολλές εκπλήξεις. Μία από τις φετινές εκπλήξεις είναι η ανακοίνωση του νέου Tekken (Tekken 8 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται), που έγινε πριν από λίγη ώρα από την Bandai Namco.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το επόμενο κεφάλαιο του θρυλικού fighting franchise είναι καθ’ οδόν και η αποκάλυψη αυτή έφερε τα πάνω κάτω στο EVO 2022. Και αυτό γιατί εκτός από τους fans που πανηγύριζαν, είδαμε μέχρι και τους παρουσιαστές που βρίσκονταν πάνω στο stage εκείνη τη στιγμή να φωνάζουν και να πανηγυρίζουν.

Η αποκάλυψη του νέου Tekken έγινε κατά τη διάρκεια ενός βίντεο, όπου προς το τέλος βλέπουμε τον Kazuya Mishima με «παλιά γραφικά», να ρίχνει τον Heihachi σε έναν γκρεμό. Λίγο αργότερα τα γραφικά αλλάζουν και εμφανίζεται η λεζάντα “GET READY”.

Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα άλλο από το νέο Tekken παιχνίδι, δηλαδή αν είναι το όγδοο κεφάλαιο ή κάτι άλλο, γι’ αυτό, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.